Trener du intervaller?

by admin on april 2, 2013

Det er en god måte å komme i raskt god form på om du har det som mål. Det er en ting.
Det som slo meg da jeg var ute på en noe motvillig økt en dag handler om å nå mål og komme videre. Bakken lå der og ventet på lange klyv, bena var sure som sitroner,
og min mentale innstilling deretter. Denne dagen gjennomførte jeg som planlagt. Underveis tenkte jeg at dette er jo litt som livet? Intervallet er oppoverbakker, motgang og smerte og  pausene livet i flyt og magi. Noen ganger er det lett å jobbe i motgang og kjenne på smerte, smerte, smerte og vite at det blir så bra etterpå. Andre ganger vil jeg helst velge nedoverbakkene og stoppe halvveis, for det er jo ingen som ser det allikevel? Hvordan jobber du med intervaller i livet ditt? Hva gjør du når du møter på motgang og vanskeligheter? Stopper du opp, snur du, tar du en pause? Tenk deg at måten du takler en intervall på er måten du takler selve livet på. Tenk deg at vi er i det siste intervallet før noe stort og unikt åpenbarer seg og vi når det målet som vi har strevet såååå med å nå? Tenk om du stopper rett før fordi det er for vanskelig, også er det bare noen få meter igjen?  Noen ganger må vi tåle litt smerte for å få det bedre, noen ganger er vi nødt til å gå den siste meteren for å komme i mål, ett skritt videre til dit vi vil! Jeg ønsker å være mentalt sterk nok til å velge den vanskelige veien når det trengs. Da må jeg øve og trene mental styrketrening, hver dag!

Kjenner du deg igjen? Har du hatt lignende tanker noen ganger? Kommenter gjerne, det er spennende å dele tanker.

{ 2 comments… read them below or add one }

Christine april 3, 2013, kl. 9:04 am

ENIG!!!! Også blir motbakkene noen ganger litt lettere ved å ha mennesker som setter det i perspektiv for meg og går ved siden av meg og støtter :) Du er en sånn person for meg Siv :)

Svar

admin april 3, 2013, kl. 4:46 pm

Herlig Christine :-) Jeg digger å stå ved siden av deg å støtte og utfordre! Gleder meg over at vi skal fortsette å jobbe sammen.

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: