Adventstilbud – start treningen nå! Kos deg i jula og møt januar frisk & flott

by admin on november 29, 2012

Er du sånn som jeg?
Tenker at aaahhh, nå er desember her! Det er tiden for å slaaaappe av og kose meg med alt det gode julen bringer. Pepperkaker og sjokolade ligger fristende på alle disker i alle butikker vi besøker, julebordene bugner av julemat og herlige desserter og vi har jo bare lyst til å nyte det sant? Så kommer januar, litt vond er den, full av gode forsetter bestemt på nyttårsaften (ja for selv om vi ikke har forsetter…. Det er godt å lage noen allikevel?).

Hva med å starte forsettene nå? Starte med gode rutiner og vaner og sette kroppen i bevegelse allerede nå? Det er ikke så mye som skal til, 10 minutters gange i raskt tempo til jobben (eller en holdeplass tidligere), 20 hopp mens du venter på at potetene koker, knebøy og pushups i konkurranse med ungene, sette på musikk og danse noen minutter. Kjenn på energien når du har gjort det, blodet strømmer gjennom musklene, opp i hodet og gir mer energi «instant». Eller noen gode dype pust når stresset kjennes som verst.

I tillegg har jeg et supert tilbud til deg, som kjenner at du trenger en å starte med! Et boost nå i desember og videre inn i januar/februar. Jeg gir deg et adventstilbud med en kombinasjon av coaching og trening. I coachingen setter vi mål, identifiserer vaner og mønstre og lager noen nye vaner som kan gi deg energi og overskudd. Treningen er prikken over i’en og setter de gode vanene i et system som skal gi varig endring.

Ta action i dag, send meg en mail: siv@virvelcoaching.no. Jeg gleder meg til å jobbe med deg!

 

VIRVEL adventstilbud2012 from Siv Kroken Gitsø on Vimeo.

{ 1 comment… read it below or add one }

Anne Kristoffersen november 30, 2012, kl. 3:11 pm

Dette ble jeg glad av !! :) )

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: