Referanser

TAKK, SIV! For at du gjennom tiden som coach  utfordra meg, pirka i fastlåste oppfatninger.  Henta meg inn igjen når eg tok i bruk godt utvikla unnvikelsesmekanismer. Når eg prata meg vekk og ikkje ville inn i essensen, var du der tålmodig og varm, – men direkte! Du irriterte meg til handling, og du fant metodane til å lede meg videre. Motvilje mot utvikling og endring oppdaga eg til min forbauselse at eg hadde i massevis! Og tålmodige, snille meg var jo slett ingen engel, men tvert imot både utålmodig og vred rett som det var! Du var ankeret i denne prosessen.
Av meg krevde det vilje til å gjøre jobben, og et ønske. Det resulterte i både tårer og latter, nedturer og jubel. Og hele tiden var du der og leda prosessen, – fast, optimistisk, utfordrende og evig støttende.
For mine mål, og min personlige utvikling, har coachingen med deg vært eventyrlig og uvurderlig! Eg er evig glad for at du kom min vei, og at vi kunne samarbeide! Og igjen; TAKK SIV!
Anne Karin Frivik, 53 år

Siv er oppriktig engasjert og så herlig ærlig og klar i dialogen.
Denne ærligheten gjør at autopiloten kommer ut av balanse på områder som trenger det!Men Siv er også raus og står alltid ved siden av når det trengs, en du virkelig kan stole på.
Jeg liker virkelig at det er mulig å kombinere to viktige områder; trening og coaching. Trening med Siv gir større pågangsmot og hennes gode humør smitter.
Jeg var så heldige å få ha med Siv på en workshop for ledergruppen min. Vi skjønte fort at vi hadde gått i samme spor for lenge det gjaldt å jobbe med mål og Siv lærte oss lekende lett hvordan vi kan gjøre arbeidet på en annen måte.
Det arbeidet traff hele gjengen og løste opp begrensninger  vi ikke selv var klar over at trengte en vennlig dult.
Etter et år med Siv er jeg så utrolig takknemlig for at hun er en del av livet mitt. Hun gir meg inspirasjon til å prøve nye ting, så dette er bare begynnelsen!
Christine Kjøs, 33 år

Jeg har hatt stor nytte av coachingen til Siv. Hun tok meg på alvor – hun ”viste meg mitt eget speil og bad meg gå inn i det”. Hun gav meg støtte på det som jeg ønsket, men ikke helt turde å stå for. Hun hjalp meg å bli bevisst egen styrke og kraft – og hjalp meg til å vise meg stien for å finne min helt egen sannhet. Den fant jeg!
Jeg blir veldig takknemlig for at Siv finnes, som menneske, som coach, som veileder, som inspirasjon, som medmenneske. Hun stiller seg ikke over, ikke under. Hun krøller beina oppi sofaen sammen med meg og går inn i mitt univers – med hele sitt kloke engasjement og sterke sensitivitet for den fysiske kroppen, psyken, hjernen og hjertet med stor grad av klokskap og RESPEKT. Tusen takk.
- Julie Furset, 40
Siv er et fantastisk menneske, masse godt humør og ikke minst humor! Hun er dyktig. Hun er en du stoler på og gleder deg til å se igjen til neste time! Hun er der for deg!Når du treffer henne skjønner du hvor heldig du har vært i valget av PT! Hun må oppleves!
Hun er veldig tilstede og kan fort lokalisere utfordringene kroppen har. Dette er med på å gjøre treningen mye mer effektiv og styrkende. Ikke bare får kroppen en skikkelig bra og effektiv treningsøkt, men resultatene og styrken kommer raskt. Hun har en god evne til å gjøre treningen maksimal og jeg føler meg «bortskjemt» som får hjelp av en så dyktig PT! Flere jeg kjenner som bruker PT er ikke i nærheten av å ha en SÅ fantastisk SIV!
Her er det maks utbytte av treningen og i tillegg kan Siv så mye om den sammensatte kroppen vår. Det er både lærerrikt og ikke minst utrolig gøy og hun har gaven i å sette kroppen i full aktivitet, selv om kroppen har utfordringer.Prosessen min har vært veldig god- jeg har endelig lært mine hovedutfordringer, jeg er blitt gitt alle øvelser jeg kan selv jobbe med hjemme, og velger å fortsette hos Siv for å få maksimalt utbytte og veiledning av øvelsene og styrketrening som jeg ser gjør enorme forskjeller.
- Ynghild Solholm, 35
Jeg startet med coaching i en periode av livet hvor jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre med jobb, økonomi og utdanning, og hvordan jeg skulle kombinere disse tingene med min familiesituasjon. Jeg trengte nye utfordringer samtidig som jeg trengte fleksibilitet og økonomisk frihet. Jeg hadde også ganske nylig lagt bak meg en lang periode med mye jobb og stress som førte til sykdom og en lang sykemeldingsperiode.Gjennom samtaler og veiledning med Siv klarte jeg på en fin måte å finne løsninger på alle disse tingene. Jeg gikk selvsagt noen runder med meg selv før jeg kom i mål, men denne reisen gjorde at jeg ble litt bedre kjent med meg selv og mine verdier.Siv har også hjulpet meg til å lære å lytte til meg selv, sette begrensninger, lære å si nei og kanskje det viktigste; å leve i nuet.
Jeg føler at jeg på mange måter er blitt en mere ’ekte’ utgave av meg selv som følge av disse samtalene.Siv har et svært vinnende vesen og en unik væremåte som gjør at det er lett å føle trygghet og tillit. Jeg har stor respekt for henne som menneske og fagperson.
- Anita Paus, 38
Som coach har Siv hjulpet meg med å ta flere viktige og vanskelige avgjørelser. Ingen av disse avgjørelsene har jeg angret på, og jeg tør å påstå at hun har bidratt med å gjøre tankene mine til handling, som igjen har gjort meg til et bedre og mer lærerikt menneske. Jeg har blitt mye mer bevisst, og lært litt om hvordan jeg også skal takle andre mennesker ved å bli coachet selv.Siv er også meget positiv og som det er lett å bli smittet av, samtidig har hun en bestemt side som er troverdig som gjør at hun setter seg i respekt på en positiv måte.
- Siw Helen Kristiansen, 33
Siv er målrettet, humoristisk og har høy standard på coachingen i forhold til verdier og integritet. Hun har et helhetlig menneske syn og er kunnskapsrik. Siv har fokus på endringspotensialet, forsterke positive og konstruktive prosesser. Den gode samtalen.
- Dagheid Solholm, 46
Jeg hadde en utfordring med at akseptere en del valg jeg har tatt og hadde behov for å sortere mine tanker og følelser. Etter en periode med coaching er jeg nå mer bevisst at det er jeg som eier mine valg og jeg er blitt flinkere til å analysere konsekvensene av mine valg.
- Pernilla Myrvoll, 39 år
«Tenkte du skulle få en liten oppdatering av meg. Det er lenge siden jeg hadde coachingtimer hos deg. Det var ikke mer enn 2-3 stykker, men de utgjorde en stor forskjell. Du ba meg lese to bøker og begynne å skrive i en «Bra Bok». Å skrive i den boka har vært helt fantastisk for min selvutvikling – så tusen takk for tipset. Nå har jeg drømt stort og valgt på øverste hygge, har dannet mitt eget firma og skal starte med kreative kurs for barn. Så tusen takk for timene, de var ikke mange, men for en utrolig god start de gav meg!»  Anne